wp55a39a73.png
wpe36ba701.png

wp62fa683f.png

wp5f44dcdc.png

wp009650ec.png

wp0672baac.png

wp04712176.png

wpd4dc9fe3.png

wpeb9be2cf.png

wpa3e0d7a6.png

wp14fcc338.png

wpc9e395cb.png

En er zijn nog meer gigs toegevoegd. Check de gigs-pagina voor meer informatie.


30 januari 2006

Er zijn nieuwe foto's geplaatst van de (succesvolle) try out van
29 januari 2006.


22 januari 2006

Op 29 januari 2006 speel ik in de Kat in de Wilg als voorbereiding op mijn officiële presentatie van mijn cd "It's Never Too Late".
Het is een solo optreden waar ik de stukken van de cd aangevuld met nog wat andere stukken zal spelen.
 
Heb je zin in een informele na-zondagmiddag met een drankje, hapje en gitaarmuziek, dan ben je van harte welkom.
Je kunt erin vanaf ongeveer half vier en ik begin om vier uur.

Klik hier voor adresgegevens en een routebeschrijving


15 januari 2006

De biografie is online! Op desbetreffende pagina kunnen tevens foto's in hoge resolutie rechtenvrij worden gedownload.


1 november 2005

De cd It's Never Too Late is nu via de website te bestellen. Klik op de knop "CD Bestellen" en volg de instructies.

Binnenkort zal er meer informatie aan deze website worden toegevoegd, zoals filmmateriaal van de opnamesessies en audio demo-materiaal.
Dus... hou deze website in de gaten!

Ik verneem graag reacties op het album It's Never Too Late. Je kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier.
wp4389ffde.png
Klik op de afbeelding voor een vergroting
17 januari 2007

Tekst nieuwsbrief 3:

Op zaterdag 3 februari a.s. speel ik in theater De Willem in Papendrecht.
Deze keer speel ik met Eric Coenen op bas en Koen Lieckens op drums.
Eric heeft alle optredens tot nu toe met mij meegespeeld en voor diegenen die hem nog niet kennen: Eric speelde o.a. bij Ilse de Lange, Lenny Kuhr en speelt nu bij Blowbeat. Koen speelt voor de eerste keer met mij mee. Koen speelde o.a. bij K’s Choice en neemt op het ogenblik een nieuwe plaat op met Gert Bettens.

De avond wordt live geregistreerd door STS Digital. Dit bedrijf is mede verantwoordelijk voor het uitbrengen van mijn eerste cd. Het ligt in de bedoeling dit jaar een live cd uit te brengen. Na het beluisteren van de resultaten van deze avond zullen we bekijken of we dit zullen doorzetten en uiteraard staan er weer een aantal nieuwe stukken op het programma. Op de nieuwe cd zullen uitsluitend nieuwe nummers komen te staan en als we besluiten een live cd te maken, zullen we een aantal avonden registreren waarvan 3 februari de eerste zal zijn. Ik zal jullie van de voortgang uiteraard op de hoogte houden.
Je vindt alle informatie (kaarten bestellen en/of routebeschrijving) over dit optreden op de website van theater de Willem (www.theaterdewillem.nl). De kaarten kosten € 12,50.

6 november 2006

Op zondag 19 november hoop ik, met Eric Coenen en Sjoerd Rutten, liefhebbers van muziek in "Boerderij De Kat in de Wilg" in Oud Alblas (Peperstraat 28) een gezellige en muzikale middag te bezorgen. Dit optreden wordt georganiseerd door "De Kulturele Kater". Op de Kulturele Kater-zondagen wordt je ontvangen met een heerlijk glas champagne! De toegang bedraagt EUR 15,00. Kijk op hun website www.katindewilg.nl voor meer informatie en/of een routebeschrijving.
We beginnen om 15.30 uur en spelen twee sets van ongeveer 30 minuten. De Kulturele Kater verzorgt in onze pauze een kort kultureel intermezzo en deze middag is om ongeveer 17.30 uur afgelopen. Na afloop kun je eventueel gezellig eten in de Kat in de Wilg. Reserveren gewenst.

Op zaterdagavond 3 februari 2007 speel ik met mijn trio in Theater De Willem in Papendrecht. De kaartverkoop hiervoor is gestart. Voor informatie kun je de website bezoeken www.theaterdewillem.nl. In de volgende nieuwsbrief volgt meer informatie maar je kunt het vast in je agenda zetten.

Met ingang van heden worden mijn boekingen verzorgd door Willem van de Graaf. Je kunt hem bereiken via management@gerardboontjes.com of telefonisch op nummer 06-28805517.


26 mei 2006

Fotoalbum
Neem een kijkje in het vernieuwde fotoalbum.
Het fotoalbum is aangepast en is nu gemakkelijker in te zien. De lay-out is ook een stuk fraaier geworden. Het werkt erg gemakkelijk. Je schuift over de foto galerij met je muis en de foto waar je op staat verschijnt in zijn geheel eronder.
Op deze wijze kun je gemakkelijk door een gekozen selectie scrollen.
De persfoto's vind je vanaf nu onder de link: photos.gerardboontjes.com

De cd presentatie van 5 april
Op 5 april was dan eindelijk de officiele cd presentatie van mijn album
"It's Never Too Late". Het was een lekker concert en Paradox was helemaal vol. Ik heb lekker gespeeld en heb het gevoel dat iedereen die aanwezig was een fijne avond heeft gehad. In het fotoalbum kun je een serie foto's bekijken van voor het concert en een serie foto's van het concert zelf.
Eric Coenen op bas en Sjoerd Rutten op drums zorgden voor een uitstekend fundament onder mijn gitaarpartijen. Het is een plezier om hen te spelen.
En Ton Engels was te gast bij twee stukken. Renbournesque en Blue Angel.
Ook dat was een fijne ervaring. Ik had nog nooit officieel met Ton iets gedaan.
De avond is opgenomen op audio en film. Dat materiaal wordt momenteel gemixed en ge-edit. Ik hoop hier t.z.t. wat van te kunnen publiceren op mijn website.
Ik hou je op de hoogte.

Natalie heeft haar werkzaamheden beëindigd.
Natalie Lukkenaer heeft voor mij de promotie rond de cd presentatie verzorgd.
Nu dit achter de rug is, zijn haar werkzaamheden hiermee beëindigd. Zij heeft mij destijds spontaan aangeboden dit project voor mij te doen en ik wil haar dan ook bedanken voor alles wat zij voor mij heeft gedaan. Zij gaat nu weer verder met wat haar belangrijkste activiteit is; het managen van de band Ruby-Q. Het emailadres dat zij had (natalie@gerardboontjes.com) is vanaf nu niet meer in gebruik.

Optredens 27 en 28 mei
A.s. Zaterdag 27 mei open ik de avond van het concert van John Standefer met een optreden van ongeveer 20 a 25 minuten.
Dit vindt plaats in het Kulturhaus Passage 3 in Raalte. De aanvang is 20.00 uur.
Op zondag 28 mei ben ik gast gitarist op de jaarlijkse fanclub dag van Harry Sacksioni. Informatie over die dag vind je op de website van Harry zelf. www.harrysacksioni.nl. Ik speel van 15.00 tot 15.45 uur. Harry besluit de dag met een optreden van 1600 tot 1700 uur. Dit evenement vindt plaats in het Koningstheater Triniteitsstraat 19 in Den Bosch. Ik voel me vereerd om als gast gitarist door Harry te zijn uitgenodigd.

Aanvullingen speellijst
Er zijn weer een paar speeldata toegevoegd aan de lijst.
Op 3 oktober speel ik in theater de Naald in Naalwijk met mijn trio en op
19 november in de Kulturele Kater in Oud Alblas. Dit laatste optreden vindt plaats in boerderij De Kat In De Wilg. Aanvang van het optreden 15.00 uur.


2 april 2006

Toegevoegd: gastenboek en foto's van Naaldwijk


14 maart 2006

Eindelijk is het zover! Op 5 april 2006 is de officiële release van It's Never Too Late, door middel van een concert in Paradox, Tilburg.
Er wordt een grote opkomst verwacht, dus als je erbij wilt zijn is reserveren noodzakelijk! Dit kan via natalie@gerardboontjes.com.

Ik zal vrijwel alle nummers van de cd en een paar nieuwe nummers spelen. Eric Coenen (basgitaar), Sjoerd Rutten (drums) en Ton Engels (gitaar) zijn mijn gastmuzikanten.
Voorgaande berichten